SWEET MOON TRAVEL – TRAVEL & LOVE
text_yourhoneymoonplanner

Som especialistes a proposar destins i experiències diferents que faran aquell viatge únic i especial.

Us assessorarem i cuidarem els detalls perquè disfruteu d’un viatge a mida per vosaltres on gaudireu el màxim de l’experiència de viatjar junts.

Un viatge per recordar sempre.

Ompliu aquest formulari i us contestarem el més aviat posible amb una proposta i pressupost aproximat.

Llegeixo i accepto la política de protecció de dades

Li informem que les dades que ens remeti a través d’aquest formulari electrònic quedaran incorporades en els sistemes d’informació de COLLAGE AND SWEET MOON TRAVEL, S.L.. Aquesta comunicació s’utilitzarà exclusivament per atendre la seva petició. Mitjançant la indicació de les seves dades, i de conformitat amb l’establert en l’article 4.11 del Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril del 2016, vostè atorga el seu consentiment inequívoc a COLLAGE AND SWEET MOON TRAVEL, S.L. perquè procedeixi, en compliment de les finalitats esmentades anteriorment, al tractament de les dades personals facilitades. No obstant això, en qualsevol moment vostè podrà exercitar els drets d’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oposició, a través de l’adreça: COLLAGE AND SWEET MOON TRAVEL, S.L. Ronda Zamenhof, 3 1º 1º (Happyworks) – 08201 Sabadell o de l’email: hola@collageandsweetmoontravel.com
EL NOSTRE SERVEI INCLOU

Un cop rebuda la petició de viatge, us assessorarem sobre destins, tipus de viatge i millor època, i us farem preguntes que ens serviran per personalitzar i preparar diferents propostes de viatge.
Podem quedar per comentar-les o, si ho preferiu,
pot ser via mail/whastapp.
En base el vostre feedback rebut, us preparem el pressupost on us detallarem tots els serveis inclosos i on tindreu un preu final.
Aquest pressupost, al ser a mida, es podrà ajustar o modificar per aconseguir el viatge desitjat.

text_planning trip

Un cop reservat el viatge,  us prepararem un Planning Trip amb indicacions pràctiques a tenir en compte com també per organizar el dia a dia del viatge abans de la data de sortida.

text_documetacio
dibuix_llibres

Abans de sortir, rebreu un Roadbook personalitzat del vostre viatge amb informació pràctica i tips, com també recomanacions pensades exclusivament per vosaltres.

text_24h
telf24

48h prèvies al dia de sortida crearem un grup de whatsapp. Vetllarem perquè tot funcioni i no us hagiu de preocupar de res.

El preu final del viatge inclou el cost del nostre servei d’assessorament,
d’organització, planificació i disseny del viatge
text_elsnostresnuvisdiuen
SORTIM A LA GUIA
laptop frame
hero image
text_llistadenoces
dibuix_llistaboda
* Servei gratuit pels nostres nuvis
SOCIAL

@CollageAndSweetMoonTravel