Santorini_01

SANTORINI

hotels amb vistes

Santorini es pot considerar la joia del Egeu. És absolutament diferent a totes les illes Cycladas, per la seva configuració geològica, té una bellesa salvatge i única.

En aquesta illa de casa lacades de blanc i cúpules blaves, podreu gaudir d’una de les expriències més espectaculars de Santorini, veure el capvespre al poble de Oia, situat a la caldera del volcà. Una experiència única. Aquesta bella illa a més també hi ha platges, algunes de sorra blanca, on podreu gaudir d’un bany a les seves aigües turqueses i la nit gaudir de les festes que s’organitzen.

Recomanem allotjar-se a algun hotel boutique penjat sobre el penya-segat i gaudir del paisatge i color especial d’aquesta illa.

EXPERIÈNCIES
Posta de sol desde Oia
Allotjar-se en un hotel amb vistes a la caldera
Recòrrer l’illa en moto
MILLOR ÈPOCA
Grècia gaudeix d’un clima mediterrani. Des de mitjans de maig fins a mitjans de juny, i de mitjans de setembre a octubre, el clima és agradable i el sol és abundant. Juliol i agost són calorosos amb temperatures que arriben als 37°C. Els hiverns tendeixen a ser suaus al sud, però molt més fresc al nord amb una creixent probabilitat de pluja.

MÉS INFORMACIÓ

Deixen’s el teu contacte per saber més

Llegeixo i accepto la política de protecció de dades

o concerta una visita amb nosaltres i t’expliquem