Collage home 7
COLLAGE TRAVEL – TRAVEL & MORE
text_yourtravelexperienceplanner

Fer viatges a mida ens permet fer viatges personalitzats i ens dona la llibertat de crear i dissenyar viatges ajustats a la vostre idea de viatge. Som especialistes ens proposar experiències diferents que fan aquel viatge únic.

Busques inspiració?

Ompla aquest formulari i et contestarem el més aviat posible amb una proposta i pressupost aproximat.

Llegeixo i accepto la política de protecció de dades

Li informem que les dades que ens remeti a través d’aquest formulari electrònic quedaran incorporades en els sistemes d’informació de COLLAGE AND SWEET MOON TRAVEL, S.L.. Aquesta comunicació s’utilitzarà exclusivament per atendre la seva petició. Mitjançant la indicació de les seves dades, i de conformitat amb l’establert en l’article 4.11 del Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril del 2016, vostè atorga el seu consentiment inequívoc a COLLAGE AND SWEET MOON TRAVEL, S.L. perquè procedeixi, en compliment de les finalitats esmentades anteriorment, al tractament de les dades personals facilitades. No obstant això, en qualsevol moment vostè podrà exercitar els drets d’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oposició, a través de l’adreça: COLLAGE AND SWEET MOON TRAVEL, S.L. Ronda Zamenhof, 3 1º 1º (Happyworks) – 08201 Sabadell o de l’email: hola@collageandsweetmoontravel.com

Si teniu clar el destí i el que voleu veure, i sou dels que us reserveu directament vosaltres els viatges, però no teniu prou temps o aneu una mica perduts, us ajudem a dissenyar i organitzar la vostra ruta de viatge com també us aconsellem sobre l’allotjament, visites … La nostra experiència al vostre abast.

QUINA RUTA VOLEU FER?

Llegeixo i accepto la política de protecció de dades

Li informem que les dades que ens remeti a través d'aquest formulari electrònic quedaran incorporades en els sistemes d'informació de COLLAGE AND SWEET MOON TRAVEL, S.L.. Aquesta comunicació s'utilitzarà exclusivament per atendre la seva petició. Mitjançant la indicació de les seves dades, i de conformitat amb l'establert en l'article 4.11 del Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril del 2016, vostè atorga el seu consentiment inequívoc a COLLAGE AND SWEET MOON TRAVEL, S.L. perquè procedeixi, en compliment de les finalitats esmentades anteriorment, al tractament de les dades personals facilitades. No obstant això, en qualsevol moment vostè podrà exercitar els drets d'accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oposició, a través de l'adreça: COLLAGE AND SWEET MOON TRAVEL, S.L. Ronda Zamenhof, 3 1o 1o (Happyworks) – 08201 Sabadell o de l'email: hola@collageandsweetmoontravel.com
Aquest servei te un cost de 100€ (iva inclós)
S’haurà de pagar previàment per transferència.
S’enviarà per mail/wetransfer  PDF amb el disseny de la ruta.
Aquest servei no inclou mirar disponibilitat dels serveis com tampoc el servei de reserva.
text_documetacio
dibuix_llibres

Abans de sortir, rebreu un Roadbook personalitzat del vostre viatge amb informació pràctica i tips, com també recomanacions pensades exclusivament per vosaltres.

text_24h
telf24

48h prèvies al dia de sortida crearem un grup de whatsapp. Vetllarem perquè tot funcioni i no us hagiu de preocupar de res.

text_etsnistresclientsdiuen
SOCIAL

@CollageAndSweetMoonTravel