AVÍS LEGAL

En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSI-CE) a continuació es detallen les dades identificatives de l’empresa:
Nom empresa
Raó social: COLLAGE AND SWEET MOON TRAVEL, S.L.
NIF: B67007542
Adreça: Ronda Zamenhof, 3 1o 1o (Happyworks) – 08201 Sabadell Telèfon: 688984640
Email: hola@collageandsweetmoontravel.com
Finalitat de la pàgina web
La finalitat d’aquesta web es atendre les seves consultes i peticions.
El present avís legal (d’ara endavant, “Avís Legal”) regula l’ús del lloc web:
www.collageandsweetmoontravel.com
Legislació
Amb caràcter general les relacions entre COLLAGE AND SWEET MOON TRAVEL, S.L. amb els usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.
Ús i accés d’usuaris
L’Usuari queda informat, i accepta, que l’accés a la present web no suposa, de cap manera, l’inici d’una relació comercial amb COLLAGE AND SWEET MOON TRAVEL, S.L. o qualsevol de les seves delegacions.
Propietat intel·lectual i industrial
Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat de COLLAGE AND SWEET MOON TRAVEL, S.L. i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web ni fins i tot citant les fonts, excepte consentiment per escrit de COLLAGE AND SWEET MOON TRAVEL, S.L..
Contingut de la web i enllaços (links)
COLLAGE AND SWEET MOON TRAVEL, S.L. es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda a les seves pàgines web podent fins i tot limitar o no permetre l’accés a aquesta informació a certs usuaris. COLLAGE AND SWEET MOON TRAVEL, S.L. no assumeix responsabilitat alguna per la informació continguda en pàgines web de tercers a les quals es pugui accedir per “links” o enllaços des de qualsevol pàgina web propietat de COLLAGE AND SWEET MOON TRAVEL, S.L.. La presència de “links” o enllaços a les pàgines web de COLLAGE AND SWEET MOON TRAVEL, S.L. té finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre els mateixos.